View Single Post
Staro 14.09.2012., 11:27   #2211
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
S3 je jednostavno bolji proizvod od Iphona 5
Da, mozda tebi. Nekome je Win bolji od OSX, Xbox od PS3. Moras stvarno biti mazohista da svoj ukus nameces kao cinjenice.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kao što reče netko da će nakon predstavljanja iP5 u Koreji otvarati šampanjac sve u 16.
Ista prica je bila i za iPhone 4s pa smo vidjeli kako je prosao telefon i koliko se prodao. Samo kada se S3 prodaje u velikim volumenima onda je to sasvim opravdano i realno a kada se iPhone proda u velikim brojka onda je to zbog iSheepova. Nda...

Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Ja bih rekao da je softver najveća mana iPhone-a. Ako se pritom misli na OS, ali i na dobar dio aplikacija.
OS je zatvoren, diktatorski, nadzire, i nekontrolirano šalje informacije. Po brzini ga sustiže Android, a rastura WP7. Najveći mit od svih je da je iOS stabilan. To je totalna laž. Ruši se isto ili češće od Androida (GB u mojem slučaju).
To sto ti pricas su totalne gluposti i moze se jedino odnositi na JB telefone.

Sve u svemu ovo postaje takav kurslus i ljecenje kompleksa pogotovo sa pricama koje dolaze da je Apple ostao bez ideja i to od istih onih ljudi koju su tvrdili da Apple nikada nije imao ideja. Kako ostati bez necega sto nisi nikad imao? Mind=Blown.