View Single Post
Staro 14.09.2012., 10:23   #831
Sm4Sh3r
Premium
Moj komp

Sm4Sh3r's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pozdrav svima!

I ja polako razmisljam o nadogradnji svoje masine.

Sve komponente su pod Moj Komp.

Kupio sam nedavno plazmu Panasonic 42GT30E, te bih htio igrati igrice na njoj.

Ne znam koliko je to dobra ideja, sta vi mislite? Da li je bolje uzeti Della IPS 24", ili je ova telka dobra za gejmanje?

Uglavnom, mislim da je graficka vec malo stara, ne mogu igrati novije igre na max na toj telki.

Znaci zelim igrati sve najnovije igre na max, bar nekih godinu dana.

Sta mislite sta mi je najpametnije napaviti s obzirom na moje komponente?

Razmisljao sam o nadogradnji graficke, ili mozda prodaji CPU,GPU, PSU, i MBO, te kupnji i5 2500k, 660 Ti, te odgovarajuceg napajanja i maticne. Kolko bi otprilike mogao dobiti za svoje komponente?

Vidim da svi preporucuju 660Ti, no citao sam po stranim forumima da nije dobra za velike rezolucije zbog malog bus rate-a, da se vise isplati uzeti 7950, ili cak i 7870 OC.

No kod nas kolko vidim bas i nije pala cijena tim karticama kolko je vani pala, pa nisam siguran...

Uglavnom, puno pitanja i nedoumica, zahvaljujem svima koji se potrude odovoriti!

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
A budget? placas na kes ili kartice? ( ako su kartice koja kartica? )
Da, zaboravio sam to...Pa,budget neodredjen jos. Vjerojatno bi na kartice platio. Imam DIners i Visu. Zanima me sta je dovoljno za moje zelje. Da radi sve fino, kako treba, ako me razumijete.

Naravno da zelim proc sto jeftinije, ali ako treba protegnuo bi se i do kojih 6000,7000, pa cak i 8000kn. Ako je stvarno potrebno.

Zadnje izmijenjeno od: Sm4Sh3r. 14.09.2012. u 11:19.
Sm4Sh3r je offline   Reply With Quote