Tema: F1 2012
View Single Post
Staro 14.09.2012., 06:21   #44
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja bi reko kontra. 2011 je bio napredak u odnosu na 2010 a u ovom su vise "kozmeticke" naravi. Naravno da ce se bolidi drugacije ponasat, pogotovo KERS ili DRS koji su friske tehnologije i napreduju iz godine u god.
Kaznjavaju se dodiri cak sam dojma da i vise neg prije a ni u 2011 na Monzi nije bilo kazanjavanja zbog pretjeranog rezanja kao na nekim drugim stazama, tak da ne znam koliko je mjerodavna Monza za to. Realnost zvukova nebi komentiro jer nisam nikad cuo F1 u zivo, pogotovo ne iz kokpita sa F1 kacigom na glavi (zaboravih da vas ima sto igrate i iz drugih perspektiva).
Čuj, svatko ima svoje mišljenje. Meni je igra fenomenalna, tako da ću i 2010 i 2011 lijepo poterat sa kompa i imati ću samo ovu
KERS i DRS na pravim bolidima se nisu mjenjali. i dalje jednako traju, a i dalje je boost isti, barem što se KERS-a tiče. Kao što rekoh, sada je to dosta bolje prezentirano u igri. DRS je također dorađen što se tiče real F1, tako da je tu razumljiv pomak i u igri.
Uostalom, kad izađe igra, možeš pogasiti kazne za udaranje, a ostaviti recimo za rezanja šikane, ako te to toliko smeta.

Na kraju krajeva, to je video igra, nije niti simulator niti testni program nekog od timova. Video igra i naravno da ne može biti identično pravom utrkivanju. Ali što se tiče dočaravanja, najuvjerljivija do sada je 2012.
Brko je offline   Reply With Quote