View Single Post
Staro 13.09.2012., 23:48   #173
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
U XY godina gejmanja jos nisam sreo ni jednu igru koja me ovako zasere... mrkli mrak, lootam airfield... mislim si kako sam solo tamo jer ima samo 8 ljudi. I sve pet, nigdje zombija osim koje sam ja spawnao - HOP, odjednom se spawna buksna njih 1 km dalje u nekim hangarima... ja vec kenjam u gace da je neki drugi snajperist, odtrcim u sumu malo van airfielda i skeniram okolo da vidim jel to neko doso ili panicarim... I tako fakin 45 minuta, i u 46oj eto tipa puza kroz hangare... nakon jos 5 min ciljanja i biranja momenta... PRAS headshot. I lootam papka i pun je M107 mjune a ja sretan ko beba. A tih 45 min herc na 120 bpma u najboljem slucaju.

I kao sto hammer kaze, jednom kad naucis igru dobro, skuzis i kako se izbjegnu bugovi i pizdarije koje pocetnici rade. Ne lootas satore nasred livade bez da si 5x obiso sve sumarke u krugu 1 km. Ne trcis preko livade, ili ako BAS MORAS, onda zig-zagas ko kreten i molis alaha i budu da te ne "zingne" neko. Igras u squadu, jer je solo 3x teze ostat ziv. Imas 3 bandagea jer samo panj ima manje itd.

F..king good fun je igra. Bolji adrenalin nego kad ti pukne kondom usred seksa