View Single Post
Staro 13.09.2012., 19:10   #4017
briferboy
Registered User

briferboy's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Souldefiler Pregled postova
EJ pozdrav narode, ovde sam stvarno nasao zanimljivih stvari sto se tice ovog telefona ( huawei 8650) . Telefon sam kupio prije dva dana i prezadovoljan sam. E sad prije njeg sam imao htc hd touch blackstone koji nije ni blizu ovom telefonu i na njemu sam instalirao dosta costume romova nije bilo tesko. Ovde mi se nekako cini malo komplikovanije al zato trazim pomoc experata ovde . Telefon je na m-tel mrezi (iz BIH sam), i verzija androida je 2.3.6. Zasad sve ide kao podmazno,sem igara ponekad zastekaju Nfs Shift recimo, dok angry birds sve idu odlicne. Instaliranje aplikacija kao i cackanje i surfanje po netu ide bez greske takodje. E sad da negusim dalje moje je pitanje, da li je potrebno da ga rootam i instaliram drugi rom? Za verziju 2.3.6 andorida nisam nasao ama bas nikakav link za rootanje, pa me zanima samo ukratko savjet da mi neko kaze. Da li da ga rootam,koju metodu da upotrijebim, i koji rom je ovde najstabilniji. I da korsitim windows 7, i zanima me da li i je i dalje potrebno instalirati neke drajvere za root. Zasto ovoliko ovo sve pisem? Samo zbog tog sto je prvi post i upute kako rootovati telefon postavljen prosle godine, pa da ne odradim downgrade na neku stariju verziju bezveze ako nemoram. Znaci jos jednom : 1. Odraditi root DA/NE. 2 Ako DA koja metoda je najbolja i koji rom je najbolji z moju verziju androida. HVALA UNAPRED SVIMA PUNO!!!!
i ja sam trenutno na fudowskom, bio sam par dana na romu od benru-a, ali mi se fundowsky čini mnogo fluidnijim u radu, nema zastajkivanja,

ja sam svoj mob rootao sa ovim fileom, kroz prethodno ubačen recovery 5.0.2.6

Code:
http://www.2shared.com/file/zSZ-kmnc/su_online.html
ali kako rekoše kolege, prvo pročitaj postove na prvoj stranici imaš još detaljnija upustva.

Zadnje izmijenjeno od: briferboy. 13.09.2012. u 19:11. Razlog: edit
briferboy je offline   Reply With Quote