Citiraj:
Autor georgy
Gledao sam i sad su rekli da im (u firmi) treba 3G.
Tako da K1 otpada.
I preostaju Prestigo MultiPad PMP5097CPRO i Coby Kyros 1125-3G
Jedino što Prestigo podržava 3G samo preko nekih donglova, pa nisam siguran da je to prihvatljivo (tj. ne znam koji će dongle oni koristiti).
A, mira 2 mi se čini super ali za nju piše isto da samo preko dongla...
Onda ona ide sa svim donglovima ili?
Ili je i ona lista podržanih donglova kod Prestiga napisana samo za one sa kojima su oni isprobali (a radit će sa svima)?
|
tako je. pres. zahtjeva 3g stick za koji ti nitko ne može garantirati da će raditi. napisano je već sto puta - stickovi koji su navedeni kao podržani ne rade, oni koji nisu oni prorade iz prve. dakle - ili sa stckom u trgovinu, ali teškoda će ti netko dati da ga kopčaš. pogotovo ako nemaju otg adapter ili port.
kyros ima ugrađeni 3g modul. ovisno za što će ti trebati tablet, kao i mnogo puta prije napisano, nemoj napraviti update na ics. dobiti nećeš NIŠTA, a izgubiti ćeš dosta toga. prvenstveno prostor, pa brzinu i fluidnost androida 2.3. update je jednostavan, no, downgrade je pain in the ass.
kako je rodjo napisao, ili uzeti nešto kod naših providera, mada je ponuda siromašna i slična. e, sad da li ti odgovara skupi uređaj ili 24 mjeseca pretplate... s time da su ti tableti uglavnom zaključani.
e, sad. obzirom da je za firmu, pa neke finese nisu toliko bitne, rješenje su ti archos G9 tableti. hoćeš model 80 (8") ili 101 (10"). dakle-stvar je u tome što oni ne dolaze sa ugrađenim 3g modulom nego uz tablet dobiješ/kupiš njihov stick koji se prilikom korištenja utakne u samo tijelo tableta i viri 0,5-1cm. čisto radi signala. znači nema punog komoditeta kao kod kyrosa, samsunga ali ni zafrkancije sa stickom kao kod prestigia-hoće ispast, hoćeš ga zaboraviti, kresnuti sa torbom i slično.
inače archos isto na žalost ima 512mb rama ali ima ics ali i dvojezgreni procesor. kako se vjerojatno neće igrati na njemu, taj nedostatak memorije neće biti toliko osjetan.
tako da... sve ostaje na tebi. izbora ima, sad samo treba "odrješit' kesu" ;-)