Citiraj:
Autor tutix
Nemamo se šta konstruktivno raspravljat o tome, to je činjenica  . 3GS je mogao svašta preživit, a napravljen je od jeftine plastike  .
Samo jednoj frendici je 4-orka čitava (znači da nije pukla prednja ili stražnja plastika), dobila bi blaži slom da se nešto desi njenom ajfončeku. Ovi ostali nisu preživjeli kupaonske pločice, rubove stolova, male bebače, spavanje u grabi etc  .
Ne kažem da se na hardveru treba iživljavat...
|
sve je to relativno. meni je ove godine ip4 pao jedno 3 puta na kamen s visine preko metra pol, i to s prednje strane, stražnje, još je poskočio nekoliko puta i ništa....
što se tiče novog iphona, sviđa mi se, taman je po mom guštu. dimenzije su mi savršene. kod telefona mi je najbitnije da radi glatko bez trzanja i da je kvalitetno sastavljen - baš one karakteristike u kojima je apple najjači i uvjerljivo bez konkurencije. ove gluposti koji procesor, koliko rama ostavljam fanboy drkađijama dokle god uređaj radi kako očekujem - munjevito brzo i bez zastajkivanja
inače, igrom slučaja došao u kuću sony xperia s, također izuzetno kvalitetno sastavljen telefon, android os također ima neke svoje zgodne cake, ali kad počne cukat.....bježi........