Citiraj:
Autor IcyTexx
Zanimljivo ti to gledaš. Ak se gledaju 16GB verzije, 4S ide za 2500 kn, S3 za 3500 kn. Ak se gledaju 16GB verzije gledaju se 16GB verzije.
Necu vise spamat temu o tome sta je bolje il ne. Svakom korisniku svoje. Vise me bas briga dal ima quad ili octocore procesor jer je sve postalo isto ako ne laga. To što Androidu treba quadcore da UI ne laga je sve samo ne kompliment. Danasnji bench mobitela je da ga primis u ruke ne znajuci koliko ima jezgara kakvih god brzina i sam prosudis koliko je brz. Mobitel koji je flagship jedne kompanije koji čeka mjesecima za službeno izdanje bloatanog zadnjeg firmwarea i bude odbačen nakon pol godine... Sorry, al nije mi privlačno. Velicina ekrana je također osobni odabir i 6 inča nije nužno bolje od 2.
Ako će iPhone 5 i najbrži Android mobitel otvarat web stranice i appove istom brzinom - jednako su brzi neovisno o tome dal imaju kvantni ili single core procesor. Prema videima petica izgleda ekstremno brza i sve odrađuje bez pauze.
Drop test:
http://www.youtube.com/watch?feature...VuI7nh4#t=513s
Bez razbijanja je prezivio dva pada niz stepenice i par puta u pod. Al kad bi meni pao vjerojatno bi se odmah razbio... Zapravo.... Letio mi je par puta preko cijele sobe i u jednom komadu je. Ovo njihovo sa crtom na ekranu je rijetko.
|
icy ja stvarno ne mogu naci 4s za 2500kn novi zapakirani mobitel, ne znam kako ti uspjevas, mislim da bi za 2500kn bilo jako jako puno kupaca. ali problem je što me uopće uspjevaš uvući u usporedbu 4s. 4s je konkurencija galaxyu s2, a ip5 gs3, 4s je jeftinij od galaxyja s3 i to u tmobileu, ali ponavljam jos jednom konkurencija galaxyu s3 je iphone 5.
što se tiče broja jezgri, ja osobno sam prešao s dual core androida na single core meego uređaj, zato što mi je softver bolji. al apple se do iphonea 5 reklamirao kao world's best, world's first, the best of itd... sada odjednom su reklamni slogani 22% better, smaller, lighter itd. kad je galaxy s2 bio laksi od ip4 to je nebitno, sada je najbitnija stvar....imaju LTE, zamisli ima pola skupljih uredjaja.
kada je imao ekran od 3,5 cola, pola korisnika se zaklinje u to da je to najbolji ekran i da vise ne treba sada je odjednom super 4".
ja sam da se razumijemo veći mrzitelj androida nego ios-a iz jednostavnog razloga što im sw ne radi kako treba na mrcinskom hardveru, kad to promjene vratio bi se androidu, ali fasciniran sam umjećem applea da vas uvjeri da baš vi trebate njihov novi, tanji i volumenom manji uredjaj, koji je ejjjj pazi sad od aluminija, vau. jednom kad sam pitao sestru zašto ima ajfon, (koristi kameru i pozive, 3g nije valjda nikad ni ukljucila) kaže ona pa to je ajfon, skup je i svi znaju da je ajfon. think different
EDIT: da se mene pita što sam očekivao od ajfona, pa očekivao sam od firme koja ima para doslovno ko blata da se potrude uložit to u novu tehnologiju baterije, normalniju kameru (osobno na mobitelima je sve sra*e, bilo 5,8 ili 12MP) i slične revolucionarne stvari. ali dobro pravilo je da se zaradjuje dok se može na ovom pa kad ne bude islo prebacit ce se na nesto novo.