View Single Post
Staro 12.09.2012., 21:18   #52
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Otkad je iPhone mjerilo za formiranje konkurentne cijene (barem u Europi)?

Nema šanse. WP8 nekompatibilnost je samo pitanje profita.
Ako nema NFC, NFC ne mora raditi. Ionako mi ovdje od toga nećemo imati koristi godinama. Ostatak OSa može raditi, zar ne? Isto kao i druga jezgra. Ili se može softverski emulirati. Sad već izmišljam, ali mislim da je ponata u tome da je sigurno moguće prilagoditi, i da su to trebali napraviti.

Ajmo se kladiti da će WP8 raditi na HD2! Bez obzira na hardverska ograničenja i to što ljudi sad pričaju da nije moguće. Već se šuška zapravo.

A PureView!? To je najveći fail. Baš me razočaralo.
jasno, ako žele povećati udio WP na tržištu, s ovakvim cijenama to sigurno neće postići
no ipak im je to "flagship", pa su nabili cijenu - nadam se da će doći k sebi

pa wp7.8 bi trebao biti upravo to - wp8 s "onesposobljenim" stvarima koje ne mogu raditi radi hardverskih ograničenja (NFC i multi-thread su samo dva primjera koja sam izvukao)
ne znam zašto se toliko hvatamo za indexiranje, no nekako su morali razlikovati jedno (okrnjeno) od drugog (full proizvoda)
meni ova 7-ica ispred 8-ice ni najmanje ne smeta, dok god dobijem pozitivne promjene koje s updateom trebaju doći (start screen, još integracije itd.)

u okladu ne ulazim, ali javi koja će biti razlika između te hackane 8-ice i "original" 7.8-ice
to bi me zanimalo

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline