View Single Post
Staro 12.09.2012., 14:38   #1751
DJigli
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Pozdrav svima.
Evo pročitao sam zadnjih 10 stranica thread-a pa sam htio zamoliti za rezime.

Trebao bi mi Android mobitel za pozive, SMS, IM (npr skype, gtalk), surfanje, organizator, dokumente (pretpostavljam neka konverzija iz microsoft word-a i excel-a), i neke sitne aplikacije (kao prognoza vremena)
Ujedno bih ga povremeno koristio za GPS, slikanje i za samostalno programirane aplikacije.
Muzika i filmovi mi nisu potrebni na mobitelu.

Cilj je potrošiti oko 1000kn preko ugovora u VIP-u, u tu grupu spadaju Samsung Samsung Galaxy Ace S5830I i HTC DESIRE C.

više mi se sviđa HTC jer ima Android ICS, veću unutarnju memoriju i manjih je dimenzija uz istu rezoluciju, dok SG ace ima stariju verziju OS-a (ne znam da li se on može nadograditi da garancija još vrijedi?).
Problem kod njega je što se ove početne tipke (shortcut-i) ne mogu postaviti po želji već moraju biti ove koje su postavljene na početku. Postoji li način da se to promjeni?

Super mi je kod SG Ace-a što je puno popularniji, ima jaču bateriju, brži CPU i čini mi se nekako custom-obilniji.

U tu grupu još spadaju nedavno došli Xperia Tipo i Huawei Ascend Y200, ali zanimljivo mi je što oni uz isti tip ugovora koštaju samo trećinu cijene ovih gore mobitela??

Koliko sam ćuo na xperiji je baterija problem. To odgovara i specifikacijama, ali baš da je toliko jeftin zbog baterije?