Ima jos jedan rally za odraditi. Vozi ko zmaj, ali bojim se da jos uvijek nije spreman za F1 jer ima problema s rukom koliko sam procitao.
Ugl. vratio sam se kasno navecer iz Monze. Atmosfera na toj stazi se ne moze opisati u postu
Ferrarijevi navijaci, cjelodnevna pjesma "Alonsooooooo, Alonsooooo, Alonsoooo"
Jedna od najzanimljvijih stvari na Monzi je stari oval na koji se ipak moze uci, pogotovo ako ste s Balkana

Ja sam bio na obje strane, na jednu (most prema sikani Ascari) me pustio redar, ali samo na mali dio da poslikam. Na drugom dijelu (ravno ispred Parabolice) je bio neki ulaz i tako to. Strmo je za popizdit, pri vrhu vas gravitacija vuce nazad pa se morate uhvatiti za ogradu
Zvuk je brutalan, pogotovo kad stojite na nekom mostu. Tu je jedan video s GP2 utrke bas ispod ovala put Ascarija.
Na putovanju sam jos bio u Tavulliji (rodno mjesto VR 46) gdje sam jeo pizzu njegovom restoranu, stazi Misano, stazi Modena, na ulazu staze Fiorano, u Corianu (rodno mjesto Simoncellija), tamo je njegov ogroman spomenik, u nekom mjestascu gdje je na nekoj staroj kuci grafit Gillesu Villeneuveu. U Italiji je obozavan, ima puno ulica, spomenika i slika...
Jedan od najdrazih trenutaka je bio odlazak na Imolu. Sjedio sam na zlatnoj tribini kad se vozi neki Porsche kup, na tribinama u zavoju Tossa. Ipak, najbolje od svega je bilo doci u Tamburello kod spomenika Ayrtonu Senni. Slike, cvijece u razne poruke se jos uvijek ispisuju i to nitko ne dira.
I naravno, drugu godinu za redom je pao posjet Maranellu

Opet Ferrarijev hotel, Ferrarijev muzej + Enzov ove godine. Voznja Ferrarija nazalost nije pala, ali u trecem dolasku mi nece pobjeci
Evo tog videa kojeg sam ranije spomenuo:
http://www.youtube.com/watch?v=whkgN...ature=youtu.be
Ispricavam se na uletu sa stvarima koje su malo van teme, ali morao sam podijeliti par recenica.