View Single Post
Staro 11.09.2012., 17:38   #1592
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010

Tamo gdje je Sidorović i gdje razgovaraš s onim stalkerom za utući one bandite popneš se gore na krov te kuće i zatrćiš se i preskočiš na drugu i polako do lijevog čoška imaš par letava i ima na tavanu kutija koju riješiš nožem i eto ti suit

Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...

Prva desna kuća kad ulaziš u kamp, u potkrovlju. Naravno da se sa krova to pobere bed beda

Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu.
Super, dok ja rintam odjelce mi pred nosom. Hvala svima na informacijama za odjelo.. A vojska me bude pričekala .-->
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ovaj Complete mod je stvarno ugodno iznenađenje nakom Oblivion Losta. S realistic weapons modom i omjerom army/mutanti djeluje ugodno realno.

Ali mi užasno fali onaj blowout i njegova nepredvidivost. Jao kad te zahvati usred Garbagea, a nigdje zaklona
http://youtu.be/5tJXesjCKxA
Potpis ko' kuća! Prvi put kad sam se susreo s tim u CoP je bilo istodobno uzbudljivo i zastrašujuće, a posebno te sirene od kojih me znoj oblije

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Imaš Merc suit u selu za džaba. U jednoj je kutiji.
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Mogo si čovjeka odmah uputiti gdje je.

Tamo gdje je Sidorović i gdje razgovaraš s onim stalkerom za utući one bandite popneš se gore na krov te kuće i zatrćiš se i preskočiš na drugu i polako do lijevog čoška imaš par letava i ima na tavanu kutija koju riješiš nožem i eto ti suit

Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...

Prva desna kuća kad ulaziš u kamp, u potkrovlju. Naravno da se sa krova to pobere bed beda

Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu.
Super, dok ja rintam odjelce mi pred nosom. Hvala svima na informacijama za odjelo.. A vojska me bude pričekala .

Beetlejuice je offline   Reply With Quote