Tema
:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
View Single Post
11.09.2012., 17:38
#
1592
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp
Datum registracije: Mar 2010
Tamo gdje je Sidorović i gdje razgovaraš s onim stalkerom za utući one bandite popneš se gore na krov te kuće i zatrćiš se i preskočiš na drugu i polako do lijevog čoška imaš par letava i ima na tavanu kutija koju riješiš nožem i eto ti suit
Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja
Citiraj:
Autor
Halos
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...
Prva desna kuća kad ulaziš u kamp, u potkrovlju. Naravno da se sa krova to pobere bed beda
Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu.
Super, dok ja rintam odjelce mi pred nosom. Hvala svima na informacijama za odjelo.
. A vojska me bude pričekala
.-->
Citiraj:
Autor
xlr
Ovaj Complete mod je stvarno ugodno iznenađenje nakom Oblivion Losta. S realistic weapons modom i omjerom army/mutanti djeluje ugodno realno.
Ali mi užasno fali onaj blowout i njegova nepredvidivost. Jao kad te zahvati usred Garbagea, a nigdje zaklona
http://youtu.be/5tJXesjCKxA
Potpis ko' kuća! Prvi put kad sam se susreo s tim u CoP je bilo istodobno uzbudljivo i zastrašujuće, a posebno te sirene od kojih me znoj oblije
Citiraj:
Autor
Nybelung
Imaš Merc suit u selu za džaba. U jednoj je kutiji.
Citiraj:
Autor
ECHO
Mogo si čovjeka odmah uputiti gdje je
.
Tamo gdje je Sidorović i gdje razgovaraš s onim stalkerom za utući one bandite popneš se gore na krov te kuće i zatrćiš se i preskočiš na drugu i polako do lijevog čoška imaš par letava i ima na tavanu kutija koju riješiš nožem i eto ti suit
Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja
Citiraj:
Autor
Halos
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...
Prva desna kuća kad ulaziš u kamp, u potkrovlju. Naravno da se sa krova to pobere bed beda
Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu.
Super, dok ja rintam odjelce mi pred nosom. Hvala svima na informacijama za odjelo.
. A vojska me bude pričekala
.
Beetlejuice
Vidi profil
Pronađi još poruka od Beetlejuice
Moj komp
CPU:
Ryzen 5 2600
MBO:
MSI B450-A Pro
RAM:
Geil Evo Spear 2x8GB DDR4 @ 2933 MHz