Citiraj:
Autor Michel
Ja jednostavno ne znam ovo igrat.
|
Vidi se.
Traži na youtubu "this is DayZ" od
DaSqurrelNuts i tutorial od
Sacriela da bar pohvataš osnove igre.
Citiraj:
Autor sa20
Hehe imas isti sindrom ko i ja a to je kad igras sam  .
|
Lako za solo igranje, puno ljudi tako igra i prilično mi dobro ide.
Najbolji primjer za to je youtuber
FRANKIEonPCin1080p, lik u 90% slučajeva igra solo a vjerovatno je najbolji DayZ igrač kojeg sam ikad vidio.
Cijeli njegov series na youtubu je fenomenalan.
Je da lik ima puno admin prijatelja na puno servera pa ako baš treba često ga prebace negdje na mapi helikopterom ali osim toga lik skoro sve radi sam.
Problem kod novih igrača je to da u ovoj igri vide samo trčanje sa Makarovom po obali, a nemaju pojma niti su ikad vidjeli a kamoli pokušali NW airfield raid ili Stary Sobor looting pa da vidiš kak ti je srce sat vremena u grlu dok igraš i pitaš se za svaki šum i zvuk dali ti se to netko šulja ili te netko range-a dok snajperu govori koliko si udaljen da podesi zeroing.
Još je jedan problema onaj već spomenuti - krivulja učenja vrlo velikog nagiba, ilitiga
steap learning curve.
Kad imaš Makarov i Lee Enfield a neznaš i odrediti koordinate na mapi a kamoli vidjeti na čirilici ime grada pa pogledati na
dayz db mapi gdje si pa misliš da je to otprilike to i ostatak igre je bauljanje po šumi.
Ja sam sa ekipom danas postavio kamp sa 5 L85 Thermala, AS50-ica, opreme k'o u priči, našli 2 busa, natrpali ih opremom i popravili 1 Ural, dok smo to sve napravili 100 puta mi je srce preskočilo kad bi vidio neki bijeli obris na thermalu koji bi zapravo bio zec ili svinja u daljini, a svaki puta misliš player.