View Single Post
Staro 10.09.2012., 21:39   #375
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ali prebacivanje muzike na iPhone, iPod i slično nije baš isto. Začudio bi se koliko je to ljudima "teška rabota", a iTunesi kao sveto pismo. Iskreno, ja vas ljudi ne kužim, gledajte to ovako. Znači računalo je luksuz, prosječno računalo je oko 2500 kn, jeftini prijenosnik oko 3500 kn. Nitko danas računalo ne kupuje a da ono nije spojeno na internet. Ja sam pretplatu na T-Comu sa telefonom plaćao oko 280 kuna mjesečno i to pišljivih 15GB + tel. impulsi.

I onda je vas neke sram uzet 200 kuna za servis? Zašto?

Meni se, otkad se pročulo da naplaćujem, posao prepolovio. Ali para je sigurna, nema živciranja, naravno besplatno ide prijateljima kao i bilo kakva druga usluga. I nema više da je mene sram kad kažem: "Ma za cugu će bit oke", a frajer prebire po novčaniku i na kraju izvadi 20 kuna za 2 sata popravljanja tuđeg "posla"... Samo da napomenem, ni taj se više nije nikad vratio .
Totalno se vidim u ovome...jednog dana je došlo do toga da jednostavno je svima bilo normalno da mi se donese bilo što i tomek bu složil...ispalo je da tomek nije imao vremena ni za sebe više pa mu je puklo. U početku je bilo 200kn samo rad i nema instalacije ilegale - zaboli me - ak nema račun - ne diram. Danas uz svakodnevnih 7 sati za kompom na poslu mi ni ne pada na pamet da ikome išta prčkam - nit imam vremena nit mi se da. Oni kojima slažem besplatno (cura, bratići) imaju gore OpenSuse već 2 godine + i ne zovu me za ništ. Ljudi su se naučili da mi nekaj stipkamo i vid ba komp radi...e pa to nije tak jednostavno i treba se pošteno naplatiti.