Citiraj:
Autor Osta
Dogovoreno  Ukoliko je u pitanju normalni računar ( u nazad max dvije godine ) i doneseš ga do mene. Sry, ali prebacivanje muzike plaćati 200 kn je aposlutni bezobrazluk... Više lurkam po forumu nego tipkam, ali ovo je bilo jače od mene. Na svu sreću pošto imam normalan posao ove stvari sam prepustio drugim ljudima, uglavnom familiji i frendovima još takve stvari radim.
|
Ali prebacivanje muzike na iPhone, iPod i slično nije baš isto. Začudio bi se koliko je to ljudima "teška rabota", a iTunesi kao sveto pismo. Iskreno, ja vas ljudi ne kužim, gledajte to ovako. Znači računalo je luksuz, prosječno računalo je oko 2500 kn, jeftini prijenosnik oko 3500 kn. Nitko danas računalo ne kupuje a da ono nije spojeno na internet. Ja sam pretplatu na T-Comu sa telefonom plaćao oko 280 kuna mjesečno i to pišljivih 15GB + tel. impulsi.
I onda je vas neke sram uzet 200 kuna za servis? Zašto?
Meni se, otkad se pročulo da naplaćujem, posao prepolovio. Ali para je sigurna, nema živciranja, naravno besplatno ide prijateljima kao i bilo kakva druga usluga. I nema više da je mene sram kad kažem: "Ma za cugu će bit oke", a frajer prebire po novčaniku i na kraju izvadi 20 kuna za 2 sata popravljanja tuđeg "posla"... Samo da napomenem, ni taj se više nije nikad vratio

.