View Single Post
Staro 10.09.2012., 16:54   #367
Osta
Premium
Moj komp

Osta's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
@rodney Sry, ali ovo je bilo samo moje mišljenje. Forum i služi tome, razmjeni mišljenja Cijela familija mi ima iphone ( mislim da su firme dobile popuste na to s obzirom koliko ih je došlo ) i također sve kolege na poslu. Sinkronizacija i neke muke oko prebacivanja nikad nije bilo. Jedino što kod iphona naplatim ako ne radim kolegi ili seki je jailbrejk. O deranju seljačina kojima je normalna ljudska komunikacija na razini retardiranog babuna s viškom novaca od pamtenog tatice iz državne službe ne bih, ali podržavam :P

@iggy

Imam jako dobar link, bez brige. Iss, iskreno se nadam da google neće toliko brzo pospremiti ovo o 3.11 jer sam inače nadrapao kao žuti kad stari skuži. Uspio sam ga konačno uvjeriti da njegova antikna apartura ne radi i da se ništa ne da zamijeniti/popraviti/instalirati jer ako se opet toga dotakne, ne gine mi vrapče. Ono slaganje sli-ja prije postojanja dotičnog s dvije "profesionalne" elsine grafičke za acad i tjeranje dotičnih da prorade kako je to reklamirano u sklopu s tabletom i lockerom na lpt-u ( jedna grafa vesa local bus a druga normani pci ) je stvar koju ne želim nikome.
Osta je offline