Citiraj:
Autor 1v@n
Kasno je za to sad, godinama već imam isti koji kruži među istim ljudima.
Nemam više skoro ništa jer sam to prepustio klincima koji to odrade za "čokoladu", a krpati za njima ne želim, nit mi to itko želi platiti.
Ostao sam na par ljudi s kojima sam dogovorio fiksnu cijenu dolaska do njih i rješavanja.
200 kn uzmem po dolasku, ali sam siguran da ću imati stalnog posla. Nekad je to instalacija običnog programa, nekad podešavanje kućne mreže ili ugradnja hardvera. Nekad je prebacivanje muzike na iPod/iPhone, a nekad instalacija sustava. Posao si mogu uzeti doma ako želim i nitko me ne pili svako malo. Ako ima pitanja, pitat će kad dođem. Nekad sam gotov za pola sata, nekad za 4. Na kraju izađem s 200 kn, radio nešto ili skoro ništa i nitko se ne buni
|
Nije ni čudo da sve ide u 3 pikse marmelade kada faking prebacivanje muzike dođe 200 kn? Stvarno su ti moralne vrijednosti na mjestu.
Normalna reinstalacija windoza s backupom prijašnjih podataka je gotova za max 2 sata i lijepo si upališ laptop i radiš nešto ozbiljno za to vrijeme. ( npr. programiraš ) Kopiranje gotovo, 3 klika enterom, baciš drivere gore, instaliraš osnovne programe ( vjerojatno imaš na prijenosnom programe koji se koriste svakodnevno ) i sve to odradiš u lijepo klimatiziranom prostoru di ti nitko ne stoji iznad ramena. 150kn max.