View Single Post
Staro 10.09.2012., 10:41   #66
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Nakon 4 mj koristenja , nemrem se pozalit.Baterija je bolji dio laptopa (nema posebno loseg, al batt.je stvarno dobra).Sve radi kak treba, wifi , BT, windowsi 7 najnormalnije funkcioniraju.

Kao eventualnu manu bih primjetio prilicno..neuglednu plastiku ovu di drzis ruku, bas je neka komunisticka, stvarno neznam di su to nasli.
Ja doduse imam model np300e5z , nisu svi modeli isti.
stvarno se dobije puno za malo novaca, konkretno ja sam dobio 4gb dd3/2.1 intel neki dobri/320/GPU nvidia optimus + diskretna graficka onboard.

I najbitnije , 4 godine garancije, ja sam ga zato uzel..ugl , moja preporuka zasad.

Acer i asus nisam stel zbog losih iskustava nekih poznanika.

Što se ovog jamstva tice, ja sam cak osobno isao u taj System one tu kod chipoteke je to, cromosova ona zgrada, n ioni sami neznaju jel treba il netreba nosit jednom godisnje..da budem iskren , u uvjetima jamstva ne pise egzaktn oda treba se jednom godisnje nosit na servis.
Ovaj decko (jako ljubazni btw)je rekao da se to moze , cijena je nekih 150kn bila ak se ne varam?
Nije spominjao windowse nikakve , mislim tom logikom mogu gledati i dal imas koji program koji nije original ili mp3icu , sumnjam da je to.
Ak je netko dobio pismeno bas objasnjenje il je bil nedavno tam , nek javi.
Bitno se online registrirati za to jamstvo, ja sam to napravio odmah po kupnji, makar im je isprva stranica bila down neko vrijeme..

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 10.09.2012. u 11:17.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote