View Single Post
Staro 10.09.2012., 08:20   #1498
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Zbog čega si zadovoljniji sa One S u odnosu na HOX?
Nije trolanje, da me nebi pogrešno razumio. Ja sam mislio čekati One S, ali je uletio jeftin HOX tako da sam ga uzeo. I moram reći da sam jako zadovoljan, pogotovo ako uspoređujem sa SGS2 koji sam imao prije.
Prvo i osnovno - velicina. HoX mi je bio jednostavno prevelik za rukovanje jednom rukom (a nemam bas veliku ruku, 4.3" mi je neki maksimum izgleda).

Drugo - trajanje baterije (bar na ROM-u koji je bio na njemu kad sam ga uzeo, kasnije je izasao noviji. Uz minimalno koristenje HoX bi jedva izdrzao od 6 i pol ujutro do 11 navecer. Ako sam ga mrvicu vise koristio "punjac-terapija" je bila obavezna.

Trece - lag pri koristenju. Naime, sami home screen-ovi i i meniji su imali primjetan lag i to me je lagano zivciralo. Cujem da se to popravilo u slijedecoj verziji firmware-a ali ja sam svoj vec prodao.

I kad se skupe sva tri razloga to mi je bilo dovoljno da prodam X-a i uzmem S.

1. Velicina taman, 2. Baterija mi garantirano moze izdrzati navedeno vrijeme u bilo kojem slucaju (primjer: HoX na kraju dana 15% baterije, One S - 70%. Govorim o nacinu na koje sam ih ja koristio.) 3. Od lag-a ni traga. Ni u jednoj situaciji S mi nije zatrzao, S4 proc je stvarno odlican. Znam da je i reza manja pa je manje opterecen ali svejedno.

Jedino oko cega sam se lomio je bio prekrasan ekran od HoX-a. S-ov ekran ne zasluzuje da se nadje u istoj recenici s gore navedenim (mada je i on dobar).
S druge strane, polikarbonatno kuciste HoX-a nije ni blizu metalnom od S-a. Grijeh je ovakav mob staviti u nekakav gumeni oklop.
Eh da je u njemu 720p ekran od HoX-a a ova velicina...