View Single Post
Staro 09.09.2012., 19:44   #349
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Za 200 kn se ne zajebavam s takvim stvarima jer izgubim cijeli dan, ako ne i više.
E, druškane moj, onda si ti malo sporkast. A po tome, tvoj i moj sat nisu u istom rangu.

Od 14:30 do 21:00 je HP 6735b u dijelovima po stolu, sve očišćeno, nova pasta, složen, instaliran, update-an, pokazano je mušteriji što je napravljeno uz slike, da ne bi bilo da nije tako, uzeo sam 150 Kn jer je bila situacija da čovjek nema više, a meni je dosta za platiti dio režija. Još sam zahvalan što je i toliko bilo, jer bi bio bez kruha za koji dan, a i bez struje.

Svaka čast svima, ali svaka kuna koja mene, curu i dijete drži na stanu i na životu je prošla kroz moje ruke, nije bilo da mama i tata guraju lovu, nego si se snalazio kako znaš i umiješ. A mušteriju ti nije palo na pamet nazivati pogrdnim imenima, jer ti od nje dolazi kruh na stol.

Ne odobravam da netko radi od obične instalacije operativnog sistema i par programčića nauku, pogotovo u današnje doba "user friendly" instalacijskih medija. Za to što sam malo lupkao enter i klikao mišem nisam zaslužio satnicu koju ti spominješ. Nisam ja developer u MS-u pa da mi je satnica k'o direktoru elektre. Moja mušterija isto nije direktor elektre.

Ako ti je teško čovjeku objasniti neke stvari na koje treba pripaziti, ili se prema njima ponašati na neki određen način, onda moraš malo poraditi na međuljudskim odnosima i metodama komunikacije. Taj dio će odrediti koliko ćeš reklamacija imati. A ukoliko ti je problem popraviti za sobom iz razloga što mušteriju nisi uputio u način korištenja nečega što si mu ti stavio na računalo, onda si u najmanju ruku neodgovoran, zar ne?

Nemoj se naći uvrijeđen ovim postom, smatraj ga mojim mišljenjem koje je skupljeno kroz godine iskustva u raznim poslovima te rada sa svakakvim ljudima i odražava moj način pristupa istome. Ne ubija se koka koja nosi zlatna jaja, a studoša, školaraca i susjeda koji nose u džepu stick sa W7 i par programčića ima k'o salate. Nisam za jednim takvim lokalnim vračem popravljao stvar.