View Single Post
Staro 09.09.2012., 15:45   #1257
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Kako sam već navodio SGM 2.1(odigrao 2 puta i nesjećam se jel se 2-3 puta srušio za svo vrijeme igranja, za razliku od SGM-a 2.2 koji se toliko puta rušio na dnevnoj bazi) radi odlićno i vrijedi ga odigrati a i dosta toga je promjenjeno u odnosu na 1.7 verziju i poboljšano tako da se netreba vezati samo za njega gleede SGM-a.

instalirao sam ga , ali za sat vremena igranja srusio me se onak odoka 7 - 8 puta . odustao sam . ali , izgleda da tu winsi igraju veliku ulogu . kod ostalih modova razlika izmedu 32 i 64 bitnih winsa ne da je drasticna , ogromna je . i drajver naravno ;-) . izgustam si jos jednom sgm 1.7 , i onda idem taj sgm 2.1 probati ponovo . sto se tice Way to Pripyat , stekel sam ovakve dojmove . turbo brz mod sa izvrsnom grafikom . vrijedno svake pohvale , decki i cure koji su radili na njemu zasluzuju svaku pohvalu . al se vidi da tu fali masa stvari . vjerojatno ce izbaciti i koju novu verziju , jer bilo bi steta da takav potencijal propadne . di su pali ? oruzje . tu se vidi da je to plovicno odradeno . neka oruzja full nadogradena ostaju na istim karakteristikama . za opticke nisane da ne govorim . nadogradnje su uzasno lose rijesene , neke nikako . i dosada . prakticno u tom modu oruzje ne igra niti nikakvu ulogu . treba ti bmg i bombe za mutante .porokas onih par merca , tri vojnika i to e to . da se tu dodala koja vojna patrola , kakvi lutajuci banditi , kakva baza koja bi se obnavljala sa bilo cim kaj se more rokati ... kakva frakcija sa kojom bi mogel zaratiti . bilo bi puno dinamicnije i zanimljivije . ocito je bilo u planu jos koje podrucje , ali ... ona kugla kod mosta u kordonu kroz koju se valjda trebalo u oazu , pa par onih tuela bez svrhe , pretpostavljam da je to cilj buducih verzija ako ih bude . ponavljam , steta da na tom ostane jer taj mod ima ogromni potencijal . da cujem vase dojmove .
species je offline   Reply With Quote