View Single Post
Staro 09.09.2012., 10:50   #328
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
Neće i tu je tvoja prilika da to iskoristiš, jel?
Kad ti firma naplati 300kn to ti je isto koda si ti naplatio 150kn, dakle "firme" po tvom cijeniku bi naplaćivale 1000kn instalaciju win i pratećih programa.
Krivo si ti shvatio ovo što ja pišem.

Kažem da firma lako definira što je instalacija OS-a, a što su druge stavke i to čisto naplati.

Instalacija = xxx kn
Podešavanje = xxx kn

Nešto u stilu onog "cjenika" što sam napisao par postova prije.

Radim i sam na takvom mjestu da instalacije/edukaciju naplaćujemo 125 kn za 30 minuta. Obavim svoje, predložim čovjeku još koji komad softvera koji si može sam kupiti i instalirati, a ako ne zna/ne želi, doći će opet.
Meni od toga ide mizerna studentska plaća u džep, ali hej, posla ima i firma trlja ruke.

Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
A ti, siročić, ne znaš i ne koristiš razne načine da to zaobiđeš, koje svi znamo samo o njima ne smijemo pisati? Sad ga pretjeruješ.
Ako ti stvarno svakome instaliraš legalu, idem svaki put tebi za 300 Kn si zabušit sedmaru Ultimate jer si mi jeftiniji od Microsofta.

Sorry, objašnjavanje s tim korisnicima koji ti daju lovu (a tebe živciraju) je dio procesa zarađivanja te love. Što bolje prođeš kod njih, više te preporuka prati.
Čitaj s razumijevanjem što sam pisao od početka.
Komentirao sam ono što je nino napisao
Citiraj:
Svi windowsi se legalno instaliraju, a nakon toga, svaki korisnik ima mogucnost aktiviranja u odredjenom roku.
Svaki posao koji odradim, radim kao što radim i sebi. Uzeo sam par puta 200-300 kn i onda me sljedećih par mjeseci pile na mobitel s pitanjima o osnovnim stvarima u korištenju računala što im preko telefona ne mogu naplatiti. Zato kažem da je tih 200-300 premalo za sve duševne boli koje ti kasnije korisnici prirede.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 09.09.2012. u 10:58.
1v@n je offline