Citiraj:
Autor Alvin
Dakle, hoće li ti isti pr. @Burko napravit toliko lošije od pr. @syss da bi to s klincem bilo pravilo ne iznimka. Mislim da ne, al eto syss će nam reć.
|
ja to nisam nigdje rekao nego si izvrnuo moje riječi i sad da prostiš bezveze trolaš.
govorim isključivo o svom iskustvu sa fuševima i kaj vidim oko sebe, a još jednom da napomenem - razlučite tko piše od kuda, život u zagrebu je kudikamo skuplji nego po manjim gradovima u svim aspektima i tu ti se ne isplati raditi kikiriki, a samim time što je grad velik, pun je svakojakim popravljačima i spuštanjem na tu tarifu osim što si zabijam očitu kajlu, stavljam se u razred tih 100kn popravljača za koje ne velim nužno da ne znaju obaviti posao, ali su obično to studoši sa minimalnim iskustvom.
život vamo je sto na sat, downtime košta pojedinca/firmu osjetno više nego što će on platiti sad sat tehničara 100, 200 ili 1000kn... njima treba brza reakcija i brzo rješenje koje će platiti bez a i b ako njemu produkcija neće trpiti dugo.
e sad dođi jednom takvom sa nekime tko zarađaje svakodnevno za kruh otklanjajući probleme prilično širokog područja, popisom edukacija i stvarnog iskustva koji radi za 1000kn i studoša sa popisom prošlotjedne prehrane u menzi koji radi za 200kn... kaj misliš da dotičnog boli za tih 800kn razlike ako mu je stala proizvodnja?