View Single Post
Staro 08.09.2012., 13:09   #311
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
@Nec da me nebite krivo shvatili, ja u potpunosti podržavam fush i obrt sam otvorio čisto radi većih partnera jer drugačije nije moglo, svjestan sam situacije i samom mi je tamo davne 2007 fuš je omogučio mom djetetu čokoladu.
Tvoj "susjed" je propao ne radi nelojalne konkurencije nego radi svog rada.
Znam, nije ovo ni išlo tebe. Za tebe smatram da znaš svoj posao i ulažeš u njega, a što je najbitnije od svega, dobar si u tome. Vidim po onome šta postaš na forumu.

Za mog "susjeda" si potpuno u pravu. A nije jedini, masa ih je takvih. Da me ne bi krivo shvatili, čovjek posjeduje znanje prema kojem sam ja i dalje laik.

Ja sam poprilična neznalica što se tiče registry-a, DOS-a, kerefeka u programiranju i sličnog, a on tamo vlada. Ipak, ne vrijedi mu to ništa kad više to nema kome raditi za novce za koje hoće jer je bio lijen raditi to kako treba, a teorija mu je bila "napravi kilavo, uzmi novce, napravi opet, uzmi još".

Išlo je kauboje koji lupaju "enter" za 500 Kn jer to oni rade najbolje na svijetu i nije im nitko ravan. Za takvima nerijetko popravljam stvar za 150-200 Kn, sa kavicom kraj sebe, pljugom u zubima i ne smatram to nuklearnom fizikom. Ono što ne znam, odmah tako kažem i to ne radim. Ono što mogu, radim s voljom i guštom jer je lakše od mijenjanja pumpe vode na autu, manje prljavo, zahtjeva manje alata, a nosi iste ili veće novce.