Citiraj:
Autor Alvin
@Nec da me nebite krivo shvatili, ja u potpunosti podržavam fush i obrt sam otvorio čisto radi većih partnera jer drugačije nije moglo, svjestan sam situacije i samom mi je tamo davne 2007 fuš je omogučio mom djetetu čokoladu.
Tvoj "susjed" je propao ne radi nelojalne konkurencije nego radi svog rada.
|
Znam, nije ovo ni išlo tebe. Za tebe smatram da znaš svoj posao i ulažeš u njega, a što je najbitnije od svega, dobar si u tome. Vidim po onome šta postaš na forumu.
Za mog "susjeda" si potpuno u pravu. A nije jedini, masa ih je takvih. Da me ne bi krivo shvatili, čovjek posjeduje znanje prema kojem sam ja i dalje laik.
Ja sam poprilična neznalica što se tiče registry-a, DOS-a, kerefeka u programiranju i sličnog, a on tamo vlada. Ipak, ne vrijedi mu to ništa kad više to nema kome raditi za novce za koje hoće jer je bio lijen raditi to kako treba, a teorija mu je bila "napravi kilavo, uzmi novce, napravi opet, uzmi još".
Išlo je kauboje koji lupaju "enter" za 500 Kn jer to oni rade najbolje na svijetu i nije im nitko ravan. Za takvima nerijetko popravljam stvar za 150-200 Kn, sa kavicom kraj sebe, pljugom u zubima i ne smatram to nuklearnom fizikom. Ono što ne znam, odmah tako kažem i to ne radim. Ono što mogu, radim s voljom i guštom jer je lakše od mijenjanja pumpe vode na autu, manje prljavo, zahtjeva manje alata, a nosi iste ili veće novce.