Citiraj:
Autor Mad_Duke
Exactly. Zato sam i spomenuo HDMI i slične jer iako postoji kabeli čak i za moj Samsung Galaxy S2, to nije ni približna funkcionalnost kakvu bi htio.
|
Moram priznati da nikada nisam probao kako to funkcionira u praksi, ali vjerujem da je daleko od neceg suvislog...
Citiraj:
Ovako mogu samo eventualno baciti koji 720P ili ako imam sreće 1080P p0rn na plazmu
|
Opaaa! Pa to se i u principu trazi.
Citiraj:
Vidio sam i ja ovaj Asusov, Motorola isto kreće sa svojim dockovima, ali baš to kaj nije univerzalno je najveći minus.
|
Pitanje je hoce li to doci na svoje. Ako proizvodjaci laptopa nisu napravili univerzalne dockove, duboko sumnjam da ce to napraviti proizvodjaci mobitela...
Citiraj:
Autor jopis
5600kn u linksu. Stigli danas, navodno.
Meni je koncept tog Asus Padfona skroz ok, android je gore, mogućnosti su široke, samo još da cijena dođe u neke prihvatljivije sfere, ili da ga dobije neko od ovih legalnih kamatara tmobile ili vip di imam pretplatu i to je to 
|
Ovo nije cak ni losa cijena, jer dobijes sve u paketu. A i sto kazes, to ce namirisati ovi tele-lihvari, pa ce vjerojatno za dvogodisnje drilovanje prkna biti dostupno po nevjerojatnih 999 kn...