View Single Post
Staro 08.09.2012., 09:07   #12
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Exactly. Zato sam i spomenuo HDMI i slične jer iako postoji kabeli čak i za moj Samsung Galaxy S2, to nije ni približna funkcionalnost kakvu bi htio.
Moram priznati da nikada nisam probao kako to funkcionira u praksi, ali vjerujem da je daleko od neceg suvislog...

Citiraj:
Ovako mogu samo eventualno baciti koji 720P ili ako imam sreće 1080P p0rn na plazmu
Opaaa! Pa to se i u principu trazi.

Citiraj:
Vidio sam i ja ovaj Asusov, Motorola isto kreće sa svojim dockovima, ali baš to kaj nije univerzalno je najveći minus.
Pitanje je hoce li to doci na svoje. Ako proizvodjaci laptopa nisu napravili univerzalne dockove, duboko sumnjam da ce to napraviti proizvodjaci mobitela...

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
5600kn u linksu. Stigli danas, navodno.
Meni je koncept tog Asus Padfona skroz ok, android je gore, mogućnosti su široke, samo još da cijena dođe u neke prihvatljivije sfere, ili da ga dobije neko od ovih legalnih kamatara tmobile ili vip di imam pretplatu i to je to
Ovo nije cak ni losa cijena, jer dobijes sve u paketu. A i sto kazes, to ce namirisati ovi tele-lihvari, pa ce vjerojatno za dvogodisnje drilovanje prkna biti dostupno po nevjerojatnih 999 kn...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote