View Single Post
Staro 08.09.2012., 02:26   #4005
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Rosie-Posie Pregled postova
jel se može formatirat samo ta /cust particija, da sve ostalo ostane normalno, jer mobitel sad koristi moj dečko pa da ga ne gnjavim previše

a znam ja šta ti misliš, ono kad mi je jednom došlo da sam poslala sms na neki indijski broj, to je definitivno bilo od te /cust particije, al ona je pobrisana i zamijenjena drugom...

ovo sad što se dešava(lo) je drugačiji problem, dakle s nekog broja iz mog imenika mi neke poruke dođu, onda malo malo pa jedna ne dođe. nikad. a kod te osobe uredno piše isporučeno.
još sam tada imala instaliran onaj light flow lite i ledica mi je svijetlila za sms a nigdje sms-a.

ne znam za ove druge ljude jesu uopće instalirali taj vendor fajl... dosta ljudi nije...
Možeš formatirat ali bi trebala onda instalirat ponovno ROM jer mi se čini da je šema da on te podatke iz /cust, odnosno /data/cust povuče na prvom podizanju ROM-a i dalje nije bitno.

To je recimo isto ako ste probavali naknadno stavit one ikonice u notification meniju, pa flashat onaj cust.zip, pa onda nije radilo osim ako niste napravili wipe data/factory reset prije toga.

Uglavnom probajte formatirat tu particiju (i moja je imala mapu od zadnjeg original ROM-a od njemačkog O2 operatera, nisam stavljao vendor).
tutix je offline   Reply With Quote