1. ako imaš adapter hdmi-dvi za spajanje nisam siguran da ćeš dobit zvuk jer ako se ne varam DVI nosi samo sliku i u TV.u imaš poseban ulaz uz DVI za zvuk ....
-> Zašto ne spojiš HDMI-HDMI ? na taj način sigurno imaš zvuk
2. U driverima ili ti ga na ati panelu (catalyst control centru) imaš: Desktop managment - creating and araging desktops tamo si postavi da ti je Panasonicova plazma extended
Extended znači da imaš na LCD.u jednu sliku dok je na plazmi druga (radna površina ti je proširena)
Lijevo desno u tom panelu znači kako su fizički postavljeni monitori ili ti ga sa koje strane ćeš prelazit mišem na tv.
3. Zvuk: imaš dvije opcije
a) prebaciti sve zvukove na tv - po meni bezveze. Kao što je netko prije rekao kad spojiš TV sa pc.jem pojavi ti se Panasonic TV i njega odabereš kao default. Problem kod toga je što su ti preusmjereni svi zvukovi na tv.
b) Unutar media playera sa kojim misliš gledati filmove - output zvuka prebaciti na panasonic Tv - znači pronađeš output - audio settings i odabereš Panasonic Tv ili ATI HDMI
Zaključak: ako imaš mogućnost spoji HDMI kablom telku sa PC.jem jer sa DVI jem je problem oko zvuka. I kad spojiš sa HDMijem onda ti se TV automatski prijavi na komp mu očita maksimalnu rezoluciju itd.
Napomena: kad to sve upogoniš ako ti slika nije od ruba do ruba ekrana - ne brini trebaš još samo podesit scaling options - ali to pojasnim kad za to dođe potreba ...
p.s. Dobivanje iste slike ti je duplicate mode ali nisam siguran da li podržava različite rezolucije ... ne znam što će ti točno, ja si obično pustim fim na tv.u (ili ga pustim drugima), a mogu koristiti komp ...
Eventualno ako želiš imat kontrolu nad kompom onda si možeš zamijenit primarni i sekundarni display znači postavit TV kao primarni - to će ti značit da ti je na njemu start, desktop i sve ostalo dok ti je na LCD.u onda prazna površina odnosno sekundarni display ...