View Single Post
Staro 07.09.2012., 16:03   #9
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Tako nesto. Samo, pitanje je koliko to cudo kosta, i koliko vidim, to je proprietary Asus prica.

Ono sto sam ja imao na umu je nekakav univerzalni mumbo jumbo. Stvarcica koju mogu posuditi od tebe ako mi na 15 minuta treba veliki monitor a da tebe ne ometam u radu jer ces jos uvijek nastaviti imati funkcionalnosti svojeg mobitela.

Zivi bili...
Exactly. Zato sam i spomenuo HDMI i slične jer iako postoji kabeli čak i za moj Samsung Galaxy S2, to nije ni približna funkcionalnost kakvu bi htio. Ovako mogu samo eventualno baciti koji 720P ili ako imam sreće 1080P p0rn na plazmu

Meni su baš ti "dockovi" padali na pamet jer djabe ti placati cijeli hardware u oba uređaja ako ih već imaš sa sobom i ne misliš u tom trenutku koristiti u isto vrijeme oba. A i da moraš, tako i onako se sve vrti na mobu, pikneš ga van, obaviš svoje, to što si radio je eventualno u standbyu, pauzirano ili se izvodi dalje. (kaj se tiče svega, ako je dovoljan hardware može biti i virtualka u pitanju).
Vidio sam i ja ovaj Asusov, Motorola isto kreće sa svojim dockovima, ali baš to kaj nije univerzalno je najveći minus.
  Reply With Quote