View Single Post
Staro 07.09.2012., 13:30   #282
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Prije jedno dva tri mjeseca upoznam sasvim slucajno nekog kao rodjaka kojeg u životu vidio nisam,a bogami nikad nisam ni čuo za njega.Vozio strica i strinu i naletili do mene i kažu oni kao ovo ti je neki rodjak,ne radi ni on ni žena nigdje krpaju se gdje god stignu,a vozi novi audi. Ajd,ko ga jebe.Posto mi je IT firma u kuci gdje živim kaže on meni vidi da se bavim sa kompjukterima,ima neka dva laptopa ,treba windowse reinstalirati.

Kažem ja liku pa donesi pa ćemo vidjeti šta i kako. Evo ti njega nakon par dana sa punom vrečicom laptopa.4 komada neki Sun Mao kineska marka netboci. Instaliram ja to kad pita onako kroz zube i tiho ;"Koliko sam dužan rođo". Ja reko : ništa,a on ni pet ni šest sve u auto potrpa i ne vadi žabu xD Kad sam vidio da smećar nema namjeru ni piće platiti kažem ja njemu: slušaj,predomislio sam se,ipak sam ja potrošio 4 sata zajebavajući se s tim smećem,a pošto smo rođaci za tebe je 400 kuna.

hahaha,da sam imao kameru da mu facu snimim umrli bi od smijeha.Lik izvadio žabu,a unutra ima 90 kuna,hahaha.Ništa,rekoh daj mi tih 90 kuna,a kad skupiš naleti i donesi mi ostatak.To je bilo u 5 mjesecu,a nisam ga vidio dosad,pa se vi sad mislite xD
Romano.Cule je offline