Citiraj:
Autor Old Iggy
Samo ti uči s weba. 
|
Citiraj:
Autor buljo
Ako netko svo moje znanje o ITu može nać na guglu u par sati, evo stavit ću i par dana, zakurac sam išta učio.
|
Vi ne čitate sadržaj ove teme? Mislim, čemu odgovarati na postove ako ih ne pročitate? Ne razumijem.
Ako sam napisao nešto, onda očekujem odgovor na TO, a ne na sliku koja se projicira u vrućim glavama, nadam se da je bar to jasno.
Znači, ako velim da je znanje potrebno za instalaciju nekog računala u jednom solidnom postotku približno jednako znanju kojeg možeš pročitati na google-u, onda stojim iza toga. Uostalom, ja imam radnu uputu za tako nešto, sadrži 7 stranica i najveći kreten iz mog susjedstva je mogao instalirati računalo koje je spremno za rad u mojoj tvrtki. Taj kreten nema znanje, on je samo pročitao i slijedio upute. I zaradio si neku lovu. Nema smisla dizati takvu low level razinu znanja u nebesa, jer je to zbilja osnova osnove nekog informatičara. Druge su stvari napredni rad, korporativni zahtjevi i sl.
Druga stvar je para. Svaka roba ima svog kupca koji je spreman dati određenu cifru. A i svaki prodavač prodaje svoju uslugu po cijeni koju on smatra ispravnom. Od čovjeka do čovjeka, ta cijena varira i to ne može biti predmet diskusije. Zašto je u Konzumu prašak 100kn, a u Mercatoru 120kn?