ADM je ispao fer i korektan i nudili su mi nešto drugo u zamjenu, čak i bolje, tako da im svaka čast, no zahvalio sam se i nisam to prihvatio. Javili su mi se iz MSI Srbije, kao regionalnog predstavnika i riješit će mi problem u kratkom roku, uz isprike. Tako da, kad to riješim sve, dat ću sve podatke što treba kako doći do kupona, što se MSI-ja tiče.
UPDATE: Ništa od svega. nVidia je zasrala motku. Nema veze sa MSI-jem. Dobio sam službeni odgovor MSI Srbija. nVidia kaže da Igra se isporučivala na PRVIM karticama koje su stizale u državu, dakle limitirana serija prvih xxx komada koje su stigle u pojedinu državu

hahahaha.
mamutarka i ja kupimo iz prve pošiljke, a te inicijalne promo grafičke dođu u HR tri tjedna kasnije

no dobro, satisfakcija je ta da sam saznao istinu, a to što nema igre, što je tu je, ako će mi se igrati, igrati ću ju vako i nako

eto, završili smo ovo poglavlje. Nadam se da su neki presretni što se tako završilo
Vjerojatno isto vrijedi i za ostale proizvođače.
Citiraj:
Autor Wolverine
Mogli bi malo smirit tenzije posebice vezane za nešto što je problem pojedinca. Ako netko želi navlačiti mak na konac neka to i radi dokle god nije na smetnju drugima.
Ova saga o kuponima bi mogla prestat jer smo shvatili da od sada dolaze sve kartice s tim kuponom i da je to označeno na kutijama, a Brko neka vidi hoće li dobiti taj kupon ili ne. Ne zato jer ima neke povlastice već čisto radi informacije drugima koji bi eventualno taj kupon željeli a nisu ga dobili jer su uzeli prve serije GF GTX 660Ti kartica.
|
ne, ne dolaze sve, nego valjda sada dolazi ona pošiljka koja je trebala doći prva. Navodno, sad ih više nebi trebalo uopće biti