View Single Post
Staro 07.09.2012., 09:35   #333
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ADM je ispao fer i korektan i nudili su mi nešto drugo u zamjenu, čak i bolje, tako da im svaka čast, no zahvalio sam se i nisam to prihvatio. Javili su mi se iz MSI Srbije, kao regionalnog predstavnika i riješit će mi problem u kratkom roku, uz isprike. Tako da, kad to riješim sve, dat ću sve podatke što treba kako doći do kupona, što se MSI-ja tiče.

UPDATE: Ništa od svega. nVidia je zasrala motku. Nema veze sa MSI-jem. Dobio sam službeni odgovor MSI Srbija. nVidia kaže da Igra se isporučivala na PRVIM karticama koje su stizale u državu, dakle limitirana serija prvih xxx komada koje su stigle u pojedinu državu hahahaha. mamutarka i ja kupimo iz prve pošiljke, a te inicijalne promo grafičke dođu u HR tri tjedna kasnije no dobro, satisfakcija je ta da sam saznao istinu, a to što nema igre, što je tu je, ako će mi se igrati, igrati ću ju vako i nako eto, završili smo ovo poglavlje. Nadam se da su neki presretni što se tako završilo

Vjerojatno isto vrijedi i za ostale proizvođače.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Mogli bi malo smirit tenzije posebice vezane za nešto što je problem pojedinca. Ako netko želi navlačiti mak na konac neka to i radi dokle god nije na smetnju drugima.

Ova saga o kuponima bi mogla prestat jer smo shvatili da od sada dolaze sve kartice s tim kuponom i da je to označeno na kutijama, a Brko neka vidi hoće li dobiti taj kupon ili ne. Ne zato jer ima neke povlastice već čisto radi informacije drugima koji bi eventualno taj kupon željeli a nisu ga dobili jer su uzeli prve serije GF GTX 660Ti kartica.
ne, ne dolaze sve, nego valjda sada dolazi ona pošiljka koja je trebala doći prva. Navodno, sad ih više nebi trebalo uopće biti

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.09.2012. u 10:28.
Brko je offline   Reply With Quote