Citiraj:
Autor ECHO
Kad kažeš Skulu da ćeš mu pomoći, negađaš snajperistu nego otrćiš u bazu Freedoma i dojaviš njihovom zapovjedniku  da ih Duty namjerava napasti onda on pošalje ekipu na njih, a ti gledaš sastrane kad se pobiju ostaneš neutral sa Duty i friendly sa freedomovcima  tako sam barem ja napravio probao sam na par naćina ali neide jedino tako bude OK jedino što misija nebude izvršena ako ubiju i Skulla ako on preživi u borbi još pokupiš i nagradu  probaj i tako.
Ja sam igrao neki mod gdje su mi po defaultu Freedom crveni i nikako nisam mogao biti friendly već sam bio prisiljen ih potamaniti da bi ušao u bazu i oteo oružje iz skladišta, naravno to mi je teško palo 
|
Ovo funkcionira, ovo je approved sa certifikanom.
A ako igrate recimo Complete mod, moguće je odnijeti crvenu bačvu gore do snajperista, pucaš u bačvu i malo se sakriješ. Bačva eksplodira, tebe malo sjebe, ali snajperist otegne papke. Odeš do Skulla i veliš kako si ga zaje8o

a onda dalje ovo što je rekao
ECHO
NAPOMENA:
Vrijedi samo za Complete mod. da nebi bilo "meni to neće"
Citiraj:
Autor Nybelung
Meni su neutralni, ali ne mogu uć u skladište jer stoji neki lik pred vratima. Ako ga ubijem odmah "pocrvene".
|
Zašto bi ga ubio? Ako tražiš onaj bacač granata što te onaj šupak Voronin poslao da mu ga nađeš, ne trebaš ići u skladište, nego lijepo razgovaraj sa kuharom Freedoma, po imenu Chef i on će ti dati koordinate di je taj bacač granata. Ako ti se i neda sa njim pit i razgovarat, odi u ono obližnje selo. Jedna kuća sa podrumom i Bloodsuckerom ima dolje u podrumu taj bacač. Ne moraš se patit sa Freedomom.
Citiraj:
Autor papčić
Tog frajera se ili ubije (posljedica je da si enemy sa Freedomom) ili ga se preskoci (stavis stolac ispred njega i preskocis ga sa crouch jumpom-obavezan save prije toga!!) 
|
Može i tako, samo napomena, igra se neki puta skenja ako to napraviš

jednom kad sam ja igrao, postavilo ga je uza zid pa sam bez problema prošao mimo njega
Također, trik sa bačvom u Complete modu vrijedi i ovdje. u biti vrijedi svuda di možeš pucat u bačvu.
Citiraj:
Znaci nece mi Duty postat enemy ako kazem Fox-u da idem s njima u napad, a neubijem nikog od Dutyevaca?
|
Misliš na Max-a. Fox je neutral Stalker. Ali odgovor na pitanje, nećeš bit neprijatelj sve dok ni jedan metak ne oplaiš u nji.