joj, naplacuje svatko koliko moze i koliko mu situacija dopusta.
ja bolje da ne pisem sto radim za 120, do maks 200 kuna. ovdje ekipa to nebi radila za 750 kuna valjda, ali jebiga, ne mozete se usporedivati vi koji radite i nije vam neophodno, i ja recimo, koji zivim u jebenoj usranoj zupaniji i ne radim. i zivim na grbaci staraca. znam da ima ovdje jos ljudi takvih, shvatite i iz tog pogleda.
razumijete? drage volje bi i ja sredio komp za 250-300 ili vise kuna, ali onda cu sredivati klinac moj i bit cu ponosan i necu omalovazavati ovaj posao. jea, kak' da ne. i nakucat cu koju kunu gledajuci u zvijezde...........
ljudi su takvi, radije ce dati "onom nekom" 50 kuna da mu napravi tak-tak ofrljasti posao, nego meni 50 kuna vise. ali ce zato tih 50 kuna vise puta zapit u lokalnoj birtiji i slicne sheme.
no, isto tako moram reci kako ovakva cijena kakvu ja "cepam" nije losa u nekim situacijama. ponekad mi covjek tutne 100 ili 200 kuna, a ja prije rekao da ne treba nista jer sam popio sok i kavu kod njega, i nisam potrosio nista osim vremena. recimo. ili kazem 50 kuna, a ovaj ugura u dzep 200 kuna.
i sta je meni najvise drago, kada mi se pojave nazad isti ljudi, ili ti ljudi posalju mi nove ljude, jer ja radim dobro posao za manje pare nego netko prije mene. a taj netko je napravio losiji posao.............
ima sve pluseva i minusa, tako da nije sve crno-bijelo. imam i ja par frendova koji zaraduju jebene novce za SK pojmove, i naravno da se njima ne da zajebavat za parstokuna. nije mu potreba, end of discussion. ali isto tako kad popricam s njima kroz svoj pogled kazu - "jebiga, a sta ces. razumijem sta govoris."

.