Gle, vidim da se dosta referiraš na moj post pa osjećam potrebu da nisi skužio kaj sam htio reći.
Sve kaj ja želim reći je to da ti ne reklamiraš 4000 kuna na računu, pa da ti zamjenski proizvod mora biti proizvod koji sad košta 4000 kuna. Ti reklamiraš proizvod kojeg si platio 4000 kuna, trgovac ti daje novi proizvod koji sad košta 2000 kuna, ali zbog uznapredovale tehnologije je bolji od tvog proizvoda od 4000 kuna. I stvar je čista, ti imaš proizvod koji radi, s performansama boljim/istim kao što si pred dvije godine kupio, i to je to.
Očito je da u tvom slučaju ti u zamjenu nude nešto drugo nego si kupio. Pošto i dalje nam nećeš otkriti o čemu je riječ, što mogu razumijeti ako se sudiš s nekim oko toga, mi možemo samo nagađati o čemu je riječ. Tako sam i ja u svom postu opisao imaginarni slučaj u kojem se kupac cigani.
Ukoliko se tebi u zamjenu nudi neko sranje u zamjenu za kvalitetan proizvod, uvijek ću biti za to da odereš tog trgovca do kosti jer je bezobrazan i prije svega krši zakon. I ja sam imao slučaj zamijene laptopa s harman/kardon zvučnicima, nudili su mi noviji lap al bez takvih zvučnika. Pošto je lap kupljen samo zbog toga, i ja sam tražio u zamjenu drugi laptop s harman/kardon zvučnicima.
Kažem post je nastao iz nedostatka informacija o komadu hardwera koji ti reklamiraš, i općenito odnosu koji sam primjetio kod pojednih kupca koji na sva usta pljuju po trgovcima, a isto im gule kožu. I kao što sam napisao prvi put, ukoliko te trgovac hoće zavaljati, onda inzistiraj do kraja da istjeraš svoje pravo.
Ukoliko ti nudi nešto kaj je bolje od reklamiranog, ali danas ne spada u High-end nego u mid-range proizvod (Što po tvojim riječima kod tebe nije slučaj jer nude generički različit proizvod, ovo pišem općenito za ostale) onda to prihvati i odi doma sretan jer ti nije propalo nekoć uloženih 4000 kuna.
U svakom slučaju ti želim sreću s istjeravanjem pravde, pa nam možda i jednog dana rečeš o čemu je riječ.