Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.09.2012., 21:45   #4404
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Oprema Comfort konkretno ova:
civic 1.8 comfort

Alu felge 16" su standard na tom autu, ESP nema, nije ona čudna tj stari model, novi model 2012 i ja gledam na taj auto kao neki alternativni dizajn, jer istina nije mi prvi odabir ali što sam više bio kraj nje to mi se više dopala bila.

Uzel sam ju jer auto ionak ne mislim mijenjat dok ga ne izvozim do kraja, kad sam već kupovao takav auto onda sam reko bolje uzet malo jači jer 1.4 atmo recimo ide ko moj megane 1.6, pa nek se počastim kad već kupujem sam svoj auto baš.

Gle, ubaci ovu opremu u bilo koji auto te klase i ovakav motor, onda mi reci da je honda preskupa, još na kraju ipak je to honda jedan od najizdržljivijih auta ne-egzotične marke (tu smatram i audi, bmw, mercedes i višu klasu). Po mojem mišljenju da se odmah ogradim : ) .

Uklopila mi se taman u 7g kredit za auto u Hypo alpe adria banci, dok je pbz recimo odvratna banka, erste isto, rajfajzen srednja žalost.
Bilo je ili ću ušparat kolko se god može pa uzet auto ispod 120 000 ili kupujem nekaj kvalitetno honda ili toyota, opet po mom mišljenju to su jako kvalitetni auti (kumicu je na toyoti carini pred 3g stala vura na 400 000km a stalno se vozi s njome, to ne znaci da to ocekivam od civica ali mi opet nesto znaci, japanac mi nekako znaci kvaliteta, pogotovo provjerene marke).

Zadnje izmijenjeno od: kasko. 06.09.2012. u 21:56.
kasko je offline   Reply With Quote