Iggy kužim to. Ali opet kad smo se već dotakli automehanike, i tu jako jako velik utjecaj ima konstantno obrazovanje i doškolovanje jer su sistemi dijagnostikesve kompliciraniji i svakodnevno se dograđuju. Budimo realni ne govorimo sad o servisiranju fičeka već recimo nekog suvremenog vozila.
Također smo jako skrenuli s početne teme a to je upravo održavanje kućnih računala i razna fušarenja. Ne govorimo ovdje o cijeni održavanja sustava i kompletnih mreža velikih kompanija. To je posve druga sfera o kojoj ti znaš mnogo i glupo je meni koji ne znam baš ništa o tome tebi tako nešto i spominjati
Dakle ovdje u ovom threadu koliko sam barem ja shvatio pričamo baš o tom šarafljenju ploča i instalaciji OS-a te se to sad odjednom pretvara u neki SF.
Jest SF nekome tko to ne zna i tko se time nikad nije susreo. Ali isto je tako kako je nekome SF poštelat boot order unutrar BIOS-a drugome je SF podesit geometriju ovjesa.
I da, kao što si rekao u svakoj se struci mora doživotno učiti i napredovati ako se želi biti konkurentnim. Zamisli kirurga koji nije u toku s najnovijim načinima liječenja. Zamisli projektanta koji ne prati najnovije materijale i stilove gradnje.
Mislim da bi zbilja mogli stat s time koliko čije znanje vrijedi, jer na kraju koliko god trebamo doktore i inženjere, toliko trebamo obrtnike i zanatlije. Svako zvanje ima svoju cijenu.