View Single Post
Staro 06.09.2012., 19:44   #229
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa i serviseri svih područja idu na doškolovanja, seminare i sl. ako žele biti konkurentni i zadržati certifikate. Ne samo IT-jevci. Tako da je znanje osnovni alat svakog servisera odnosno svake osobe koja se bavi održavanjem ičega. Bilo to računalo ili automobil.
Taman sam mu htio odgovorit.
Uz to, trebaš i godina i godina rada da bi naučio neke stvari,i opet ti dolazi stalno nešto novo s čim se ne susrećeš u svakodnevnom radu, dok budimo realni, u temi o kojoj mi pričamo - win install i ostalo, nema baš nekih pretjeranih novotarija, a o zamjeni komponenti da ne pričam, otvori kejs, odvrni vijak/otpusti sig.držač, izvadi grafu van, i sl. Posao koji ima cca 10ak mogućih elemenata za izvadit/zamijenit, dok kod automobila postoji najmanje 100x više potencijalnih uzročnika problema, do kojih te počesto neće dovest nikakva šablona ni dijagnostika, nego uglavnom godine rada i iskustva, dakle stjecanja znanja, koje ovdje masu ekipe tako gorljivo zagovara....