View Single Post
Staro 06.09.2012., 20:12   #227
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Kod mene malo drugacije funkcionira to. Ukoliko netko dolazi kod mene s vec zacrtanim idejama, a to je ocu nove windowse onda je Tarifa 150kn (+ 50kn ako se ja vozim tamo). Kompjuter uvijek popravljam na licu mjesta ako dolazim. Na 2 sticka mi je sve sto mi je ikad trebalo cak i previse.

Druga stvar je ako se radi o "Troubleshooting" e tu onda cijena ne poznaje granice. Meni je nesto otislo ja neznam sta. Pregledao ja taj kompjuter ili Franjo u servisu jednako mu naplatim.

Isto tako cim vidim da je netko iza mene kompjuter radio, samo stavim na papair "puta 2" pa nek sljedeci put nosi onda negdje dalje.

Ako mozes uzeti 500kn uzmi mu i 500kn, jel ako ti ne uzmes uzet ce netko drugi. Samo je pitanje kakva ce kvaliteta odradjenog bit.

Svi ste se uhvatili tih autoservisa, po meni je opravdano da uzmu tolike pare. Naravno na odradjeno mi daj garanciju pa ako neki klinac razjebes to i popravis. Do sad je kod mene tako funkcioniralo.

Isto ako ti perilica rublja ronda, zoves majstora. Ako se nisi nikad susreo s popravkom perilice moze ti rec da je saraf 18 zveknio i das pare da sredi. Tako i s kompovima, samo daj da sto prije radi i evo pare. Mozes ti odradit najbolje, samo sto ce se ljudi mozda drugi put raspitat i dobit losije a za iste novce.

Nema tu nekog pravila. Mozemo mi pricat do sutra svi nastavljamo kako smo i do sad Naplacivali.

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline