View Single Post
Staro 06.09.2012., 16:08   #223
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
nijedan posao nisam naplatio više od 150kn.. da barem živim u gradu pa da i ja mogu uzimat po 300kn nadalje..
da ja uzimam tolke cifre, nebi imao posla.. oko mene ima par "servisa" koji računaju satnicu 100kn + PDV.. instalacija windowsa je isto tako 1 sat.. ali oni samo instaliraju windowse i to je to (ilegalne naravno).. kao što neko kaže, ja tako ne radim, instaliram winse, povučem sve zakrpe, driveri, office, itd.. (trudim se stavljat što više freeware)
znači radim sve onako kako i sebi dok sređujem komp.. a moj komp evo radi sa win7 već 2 godine, bez reinstalacije, a promijenio sam triput hardware.. i sve radi ko ura..

znači, da ja kažem 300kn za neki poso, odmah bude a joj, kak tak puno, i odnest će u "servis" makar oni odrade gore, i doći će kod mene nakon mjesec-dva dok neće klincu radit igre ili youtube ne vrti kad nema flasha.. i onda i ja uzmem 50-100kn..
lako je vama tamo u gradu, na selu je banana.. ako ne kopaš s lopatom, to nije poso..
meni je to servisiranje jedini prihod (uz nešto sitno preprodavanja) jer stalni poso ne mogu nać.. niti u okolici niti u većim gradovima..

i ja bi najrađe uzeo 500kn za instalaciju, ali jednostavno to tak tu nejde i ne mogu ja tu ništa..
T0mB1ll je offline