View Single Post
Staro 06.09.2012., 15:37   #214
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Ne bih se petljo al sad kad se spomenuo cijenjenje znanja. Problem je što onaj kome radiš treba nekog vraga i znat. Nažalost još uvijek je većina ljudi ajmo reć informatički nepismena i njima je tako svejedno stavio ti njima po p.s.-u sve zaštite, drivere i codece ili im isporučio sirov OS.

Sa druge strane dobar dio ljudi ide redovito mehaničaru, ako ništa imaš svake godine obavezan tehnički. U IT branši 90% privatnih korisnika računalo donese na servis tek kad ne radi. Redovito održavanje je teška nepoznanica, a najbolje mi je kad se spomenu redovite nadogradnje itd. - a zašto? Pa on i bez toga radi .... !?

A što se tiče ovog gore komentara "brljanje za 100 kn" - sve je relativno. Ja 150 Kn napravim kompletnu reinstalaciju bez backupa te normalno prilikom instaliranja stavim sve prateće zaštite i nužne programe dok se može nać netko drugi koji će za višu cijenu stavit samo sirov OS i još prodat priču kako je napravio ne znam ti šta .... sve ovisi na kog se namjeriš. I da stvar bude gora: neuki korisnik će opet toga zvat jer nije ni svjestan da ovaj brljavi .
Forace je offline