View Single Post
Staro 06.09.2012., 14:21   #209
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ja idem onom logikom da će čovjek lakše prežaliti tih 120kn, pa će mi komp donijeti na reinstalaciju sustava čim mu malo uspori. Ako mu uzmem 300kn, čekati će dok se totalno ne "sasadi" i ne bude mogao bootati, a na to ću morati čekati puno duže nego na prvu varijantu.
Uglavnom, tih 120kn nije malo za zaraditi onako "na brzinu", a jednom prosječnom kućanstvu ne predstavlja neku preveliku stavku u budžetu jednom mjesečno pa sigurno neće izbjegavati donijeti komp na servis. Na kraju ja njemu u istom vremenskom periodu uzmem više love kao i onaj koji naplaćuje 300-400kn.
Uvjetno rečeno, ideš na penetraciju tržišta nižom cijenom pa količinom posla kompenziraš da bi došao u isti ili bolji položaj Bitno samo da se radi, dobro je dok se uopce naplati, a koliko se naplati ionako je stvar dogovora. Zao mi je nekad ljudi kojima valjda karakter ne dozovljava da se naplate bar posteno, ili eto olako uzimaju kaj rade,ili vole drugima radit usluge, ali cesce mislim da je svatko od nas se legne kak si prostre. Neko sa pivom u trbuhu,neko sa 100kn,a neko sa 800kn.
Router je offline