View Single Post
Staro 13.05.2005., 19:48   #16
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by Tooma
ja ne znan o cemu vi pricate ovde
ovo je najlosija sezona otkad postoji hrvatskog nogometa

u sridu su igrale nase dvi trenutno najbolje momcadi i ono je sto su gledatelji dobili
jadno cak i za nase uvjete, u rangu s prvon ligon na Islandu

jedino sta san vidija u 90-min igre su prekrsaji
bilo ih je priko 50 sto znaci da se ni minuta i po nije odigrala bez prekida

na utakmici Chelsea - Liverpool u ciloj utakmici bilo je 3 (slovima: tri) prekrsaja

znan da se nasa liga ni u snovima ne moze usporedit s engleskom ali sta je previse previse je
Mislim da je par puta kada je bila na TV Rijeka odigrala super partrije uvijek je bilo dosta golova ako nis drugo,uglavnom nismo gledali 0-0....Iskreno nisam jos tekmu hajduka pogledao da su oni odigrali nesto briljantno,sve se nekako provlace.Uz Leku i Kranjcara mislim da bi trebali vise pokazati!
a kad vec usporedujemo onda pogledaj tekmu milan juve prvo poluvrijeme,pa ja se kladim da je bila bolja tekma u prvom poluvremenu rijeka-hajduk,a jedan Camoranesi vjerojatno vrijedi vise nego ta 22 igraca na terene na Kantridi.Tako da mislim da kvaliteta nogometa i nije bas tako jako jako losa.Mislim da je za nase uvijete i onoliko koliko mi ulazemo sasvim dobra...
BTW Mi mozete reci vi Zagrepcani (jer to vecinom cujem od Vas) zasto uvijek kazete utakmica je na Rijeci? A ne u Rijeci....to me ful iritira pa pitam!:confused: