View Single Post
Staro 06.09.2012., 11:25   #176
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Netko neće kak treba očistit komp i sve kaj će se desit je da on neće radit. Kad fušer sjebe nekaj na plinskoj instalaciji ode kuća u mp3. Tak da ti usporedba ne drži vodu nikako.
Donekle drži vodu. Dobio sam na popravak jedan komp, koji je naravno bio kod majstora prije. Komp ne radi, kaže vlasnik i dogovorimo se da donese. Sa prozora sam znao zašto ne radi . "Majstor" je ugrađivao neke ventove i ne znam šta još. Uglavnom, napajanje je izgorilo (doslovno). Da je vlasnik ostavio upaljen komp i otišao na wc, eto ti požara. Ne ode baš sve u mp3, al ode barem u wmv .

Bolji bi primjer bili fušeri vodoinstalateri multifunkcionalci:
Neki dan počne veš mašina rondat i kažem ja puncu da ju trebamo otvorit i izvadit šta smeta. "Ne, doči će majstor." Reko, ok, baš me briga.
Došao majstor i izvadio par komada plastike (neka ambalaža od neke igračke, sitno uglavnom) i uzme 3 stoje.

Poanta priče je da se slijepo vjeruje ne-IT majstorima, a kad treba sredit nešto na kompu, onda su svi popili svu pamet svijeta.

OT:
Najdraži korisnici, u firmi, su mi oni koji se boje ili ne žele prčkat po kompu.