View Single Post
Staro 06.09.2012., 11:13   #172
dubravkol
Premium
Moj komp

dubravkol's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Izgleda da windowsi na mom kompu i na vašima nisu isti.

O kakvom umu vi pričate za instalaciju friških windowsa na formatirani disk? Moja nećakinja od 13 godina koja je 3 puta gledala kak joj slažem komp to skoro zna napraviti sama.
Radite neku nauku od toga s razlogom da se ta famozna instalacija windowsa dovede na veću cijenu. Ne kažem ja da sve vezano uz kompove ne vrijedi ništa al instalacija win je debelo precijenjena.

Meni deda donese komp da ne radi i da mu stavim win xp, otvorim kučište ispušem prašinu i očistim coolere, promjenim pastu, složim win xp sa svim driverima i programima koje on hoće i koji su mu potrebni i uzmem mu 100 kuna i ja sretan. Jer van svog posla sam za 2-3 sata uzeo 100Kn. Mislim da sam posao odradio kvalitetno i nije mi se vratio za dva dana. Dapače već ga nema 6 mjeseci. On prezadovoljan, a ja sam paralelno sa svojim surfanjem i zajebavanjem zaradio 100Kn. Mogao sam i samo surfati što radim tak i tak u slobodno vrijeme i ne zaraditi 100Kn.

Ja jednostavno volim šarafiti po kompovima, a i dodatna kuna koja kapne nije na odmet nikad.

Tak da ostajem kod mišljenja da je 300-400Kn za instalaciju win smiješna cifra koju možete naplatiti samo bedakima prodajući im velike priče o količini pameti i znanja potrebne za tako šta, jer za 1000Kn se složi komp koji bi nekome služio za kućne potrebe više nego odlično, a ne da plati 400Kn nekom da mu instalira win.
dubravkol je offline