View Single Post
Staro 06.09.2012., 10:26   #163
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor dubravkol Pregled postova
A i instalacija win nije baš neka kvantna fizika da bi je trebalo masno naplatiti jer to nitko drugi ne zna napraviti, tak da hvala bogu na konkurenciji jer cijene svih servisa ( komp, auto, bilo kakva tehnika ) su bolesne, ono 200kn+PDV satnica
nije kvantna fizika no zahtjeva znanje, iskustvo, resurse i sve ostalo. Cijena od 150 kn i 400 kn za "isti posao" govore same za sebe. Koliko puta sam čuo, za zadnjih 5 instalacija windowsa sam dao po 150kn i ne želim više bacati novac. Jer iskreno, većina tih poslova od 150kn je nagori fuš u pravom smislu te rječi. Nabačeni windowsi s crackom koji prestaje raditi kod prvog updatea, nerijetko se device manager žuti poprilično, "osnovni programi za rad" nepoznat pojam, aposlutno ništa podešeno u windowsima, nemoš pokrenuti ni .mp3, kamoli mkv, bez ikakve zaštite itd. Takav posao jedva i vrijedi 150kn, to se slažem
P.S. - ne aludiram na tebe ili nekoga od nas s foruma da tako radi, samo govorim iz iskustva da većina tih 150kn "servisera" tako obavljaju posao. I jednostavno ljudi koji se opeku na takvim stvarima traže kvalitetnije obavljen posao i spremni su platiti 300, 400 ili koliko već kuna za tako nešto. A ja tebe onda pitam kako ćeš doći do takvih kada radiš za 150? Kužiš poantu? Mislim, ako se ti želiš i dalje lomiti za 150kn samo izvoli, tvoj izbor ili što već...

Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
Poprilično je ograničeno kad se stavi baš svaki servis u isti koš(komp, auto, bilo kakva tehnika)
Servis stvarno nije problem otvorit, rješi se sve unutar tjedan dana pa tko misli da je laka lova ima u Fini odličan servis koji će pomoći pri otvaranju i to besplatno.
Što se tiče cijena servisa....tko može naplatit 1h 1000kn nek naplati
Cijenu ne određuje samo ponuda i potražna, plaća se ime i kvaliteta, po meni je dobro da stranka može birati.
A o ovome da ne pričam. Poplava servisa i "onih koji znaju" dovela je do toga da pravi, kvalitetni i izučeni serviseri/obrti propadaju ili se jako malo njih uspijevaju održavati u kakvoj takvoj pozitivi. I nije to samo problem ove struke, gdje god zagrebeš u bilo kojoj drugoj naiđeš na istu priču.
tor je offline