Citiraj:
Autor Old Iggy
Ne shvaćaš - što je kod iPhonea jednostavno? Skidanje aplikacija? Rad? Upgrade?
Kod obje platforme to je spušteno na najjednostavniji mogući nivo. Da ne govorim koliko je uopće problem inicijalno upogoniti iPhone. 
|
pa pitam ja sto je to jednostavnije na androidu ? na iphoneu je jednostavniji rad ako cemo cepat dlake
Citiraj:
Autor Old Iggy
Što točno? Radi brzo, skinem što želim odakle želim, WLAN/BT/3G radi savršeno, do sada još nijednom nisam rekao "*************** te telefon". 
|
pa sto tocno neradi na iphoneu (osim sheranja fajlova sa btom) 3g wlan skidanje apsolutno sve radi i malo brze nego kod konkurencije
Citiraj:
Autor Old Iggy
U tom grmu i leži zec.
A posebno boli ono što Apple inicijalno i targetira - ovisnost iliti Apple Store.
Nema "krađe i krađe". Ne možeš tužakati okolo jer si ukrao nešto i onda druge tužiš za isto. 
|
krađa i krađa postoje jer jedni kopiraju druge al nastane problem kad prekopiras od vanjskog dizajna do unutarnjeg dizajna da jedan sustav poprilicno lici na drugi a zasto ? pa stock android je spartanski al je meni osobno ljepsi od samsungovog touchwizza ili kako se vec zove a da nespominjem htc sense koji je meni prekrasan.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Daj molim te jednu usporedbu gdje je iPhone 4 bolji od SII (a da nije na Apple siteu). 
Price / performance faktor mu je u odnosu na iPhone n puta bolji.
|
sama usporedba iphonea 4 sa s2 je smijesna jer je iphone 4 izasao 8 mjeseci prije al da se vratim na bitno receno je da s2 brise pod sa iphone 4 sto nije istina bolji je eventualno 10 ma nek bude 15% a nije sto je daleko od brisanja poda sa nekim bar po mojim mjerlima. da bi nesto brisalo pod sa necim mislim da se podrazumijeva da je bar 50% bolji sto doticni nije
da se razumijemo da sad idem uzeti telefon s2 bi mi bio daaaaaleko daleko na vrhu popisa od svih mobitela jer mislim da je to definitivno max velicina u svakom slucaju za telefon.
jos jedna opaska imho apple store je predobra shema i za programere i za korisnike iskreno sumnjam da bi i android i ios bili i 10% ovog sto jesu da nepostoje google play i app store.