nema tu kratkog i jasnog odgovora jel se isplati ili ne... sve ovisi o osobnim potrebama i preferencama. ja sam prešao na s754 zato što je to za mene najbolji izbor. pcie platforme mi se ne sviđaju a kvalitetne agp s939 ploče baš i nema. to što će sad netko srat da je s754 na zalazu me boli ona stvar. ako zaželim jači proc, što sumnjam, imam mobilce/turione kao opciju. pa bio sam na kt400 skoro 2 i pol godine i tek sam u zadnjih 6 mjeseci osjetio potrebu za modernijom platformom. šta sam trebao učiniti, uzet nf2? to bi bilo glupo i neisplativo. ovako sam dobio dosta bolju platformu, a sve to za ulaganje od nekih bijednih 700kn. i što je najbitnije, vidio sam sve opcije, odvagnuo i zaključio da je s754 way to go za mene... a nije da sam mozgao nabrzaka, punih 5 mjeseci planiram prijelaz i kroz to razdoblje sam sve mogućnosti uzeo u razmatranje.
zero cool, ako želiš naći najbolje za sebe, okani se tog stava 'neda mi se sad tražiti pa pitam'. kopaj po netu, testova ima more, što ih više pregledaš to dobivaš bolju sliku onoga što tebi treba.