postovanje...brat i prijatelj me pitaju za savijet za kupnju laptopa,obojica traze nesto slicno,za cca 3000kn (nije problem ni parsto kuna vise,ali radije ne bi prelazili tu cifru).
citajuci forum, govorio sam im za onaj samsung sto je bio u metrou,ali oboica su se neckali i zakasnili...
znaci uvijet je da se moze pokreniti bar poneka igra,tipa nadolazeci pes13 ili neka godinu-dvije stara strategija, sto moj brat voli
(ali vise ne igra,eto samo zeli da zna da laptop to moze,kao sto moze i sadasnji hp7635s)
nista pretjerano zahtjevno.
ono sto mene muci u svemu je sto sam pogubljen sa tim mobilnim procesorima i njihovim brzinama,tipa 1.3 , 1.6 , 1.8(1.8 mi zvuci i jako u usporedbi sa ovim prvima) ..... dugo ne pratim sta se dogadja u svijetu laptopa,procesora, grafika za iste.
jel ti procesori mogu ista pokreniti???
za intelovu HD grafiku(2000,3000 modeli) pretpostavljam da je smece kao sto je uvijek i bilo,ali isto tako kontam da bi PES na tome prosao!?
pa eto,ako bi neko imao volje da mi ukratko objasni u cemu je fora sa tim "slabijim" intelovim ili AMD-ovim procesorima, npr u usporedbi sa mojim t6600, ili nekim b950(mobilnim)...jesu li oni cemu,osim za surfanje?
isto tako bih moli preporuku, znaci nista zahtjevno,ali tek toliko da nije bas zadnji srot.