Citiraj:
Autor nexiiZ
Takoder. Meni su za 13R toshibu prije 2 tjedna rekli da ce ponovno biti na raspolaganju, pa sam odlucio pricekati i sad na kraju ispada da uopce nece dolaziti. Qosmio se ni meni ne cini los ali nekako ne znam, nema ivy procesor, nesto manje rama i slabiju graficku nego ostali za te novce. Jel moze netko potvrditi kvalitetu izrade kod qosmia? Ili neke druge "manje vidljive" stvari osim samih komponenata?
Od asusa sam odustao, osobno se uvjerio u losiju izradu nego kod npr. della, koji mi je cijelo vrijeme bio zadnji na listi, ne znam zasto. Nije mi toliko hitno pa cu jos jednom sve odvagnuti. I da, slao sam mailove centro.hr ekipi o vezi qosmio, jednom mi kazu da ih imaju, drugi puta da ne i svako malo ih uvrste u ponudu, da bi drugi dan ponovno maknuli. Ma daj...
|
Mogu ti reci da sam odustao i od qosmia jer i njega kako kazu vise nemaju na lageru i nije im kao vise dobavljiv. Zato sam naletio na Toshibu Satellite L870-11W ima i5-2450m procesor 8 gb rama i solidnu radeonku 7670 2 gb memorije. Laptop dode 5500 kn s tim da ga se ne moze bez OSa kupiti dobi ga se sa win7 home instaliranom vec na njemu. Narucio sam ga i doci ce kroz par dana pa ako se netko dvoumi budem svoje misljenje o navedenom laptopu napisao kad ga isprobam
http://www.laptopi.hr/products/TOSHI...0%252d11W.html .. Ne gledajte ovu cijenu jer u centro.hr je jeftiniji. 5600 kn dode