View Single Post
Staro 03.09.2012., 18:59   #234
TheVeka
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@TheVeka
Nabavi SSD i eventualno neki i7. Sve drugo je ok. Na SSD stavi OS i potrebne programe, a Hitachi neka ti bude storage.

@fini
Da li mu je blue-ray baš neophodan? I kućište nije neko (TT je precjenjeno s**nje od kućišta). CM 69x serija, Fractal Design, SilverStone, Corsair,.. su daleko bolja. Čak i jeftini Zalman Z9 je bolji od tog TT-a. Napajanje može i slabije od 450-500W.
Hvala ti na odgovoru ali imao bih pod pitanja.

Odma ti moram napomenut da sam ja tudum za sve te specifikacije pa mi nemoj zamjerit ako totalnu glupost ispalim. Googlam i tražim ali opet trebam potvrdu dal sam dobro shvatio.
Ovako: mislio sam na SSD stavit OS i software a ovaj hitachi sam mislio uparit s još jednim istim u RAID 0. iskreno ja pojmam nemam šta je to RAID al sam na dosta toga naletio pa raznim stranicama a i ovdje mislim dosta toga ima. Da li je to moguće s obzirom na moje komponente napravit i da li disk drugi mora biti identičan mom postojećem?
Drugo pitanje se tiče i7 procesora. Tražim komponente na nabava.net i tamo i7 nalazim samo na socketu 1155 a moj je 1156. e sad jel to fucked up situation ili ?? mislim, jbg, ne kontam se dovoljno pa zujim

THNX na odgovoru
TheVeka je offline   Reply With Quote